Nicole Elshof is 55 jaar en ondertussen zowel ervaringsdeskundige als volop geschoold als het over hormonen en hormoongerelateerde vraagstukken gaat.
Nicole is getrouwd, heeft 3 kinderen en naast haar praktijk is ze actief binnen het vereningingsleven, en mantelzoger voor haar ouders.

Nicole heeft meerdere verpleegkunde opleidingen gevolgd en is altijd werkzaam geweest in de zorg, waarvan een groot deel in de gevangenis in Zwolle. Hier heeft ze veel ervaring opgedaan met individuele en vaak complexe zorgvragen van vrouwen.

Behandeling

Graag geef ik uitleg over het functioneren van je lichaam, de hormonen en adviezen die voor jouw situatie geschikt zijn. Blijf niet met je problemen lopen, er valt vaak echt wat aan te doen! Tijdens de consulten neem ik ruim de tijd voor al je vragen. Graag begeleid en adviseer ik je persoonlijk, zodat jij je beter gaat voelen. Je neemt zelf de touwtjes weer in handen, waardoor je je klachten de baas blijft. Voel je welkom, je hebt geen verwijzing van je huisarts nodig en de meeste zorgverzekeraars vergoeden het consult vanuit de aanvullende verzekering.