Seksualiteit, problemen? Doe er wat aan!

Problemen op het gebied van seksualiteit en intimiteit komen vaak voor ten gevolge van veranderingen in de hormonen of hormonale behandelingen. Vooral na de zwangerschap en tijdens de overgang komt dit veelvuldig voor. De Care for Women specialiste kan dan helpen. Zij is speciaal opgeleid op het gebied van vrouwen en hormonen. Bovendien is zij zelf ook vrouw.

Vragen?

Behalve lichamelijke problemen kan er ook op emotioneel gebied een belemmering zijn. Misschien heb je geen zin in seks. Maak je je zorgen over het risico op zwangerschap of een geslachtsziekte. Heb jij vragen over seksualiteit, anticonceptie of veilig vrijen? Ervaar jij problemen op het gebied van intimiteit of seksualiteit? Maak dan een afspraak bij de Care for Women Specialist, De meeste consulten worden vanuit de aanvullende verzekering vergoedt, waardoor het niet valt onder het eigen risico.

Uiteraard kan u ook terecht voor al uw andere hormonale kwesties, een consult duurt een uur en daarin krijgt u zicht op wat er gaande is in uw lichaam, verschillende behandelmethodes worden doorgesproken zodat u zelf kan bepalen welke behandeling het beste bij u past!

NVVS

Nicole Elshof , Care for Women Specialsite geregistreerd bij de NVVS de nederlandse verening voor seksuologie. Seksualiteit heeft niet alleen te maken met je lichaam maar ook met je gedachten en gevoelens. Het is een belangrijk onderdeel van ons mens-zijn. Vaak is seks prettig, maar soms ook gaat het niet helemaal zoals je graag zou willen. Problemen zijn persoonlijk en divers. Soms hebben vrouwen pijn bij het vrijen, door een te droge vagina of een infectie aan de vagina die het prettig vrijen in de weg staat.

Welke vraag kan ik stellen?

Als je niet weet bij welke instanties je terecht kunt, kun je seksuele problemen met Nicole bespreken. Soms is het al voldoende als Nicole je vraag begrijpt en gerust stelt, uitleg geeft of je adviseert bepaalde websites te bekijken om zelf meer informatie te zoeken, bijvoorbeeld in de bibliotheek of op internet. Als er meer hulp nodig is, zal Nicole je doorverwijzen naar een andere hulpverlener. Blijf er niet mee zitten! Genieten van seks is een belangrijk onderdeel van een gezond leven.