Nicole ElshofDe onafhankelijke, ondernemende en spontane Nicole Elshof is sinds september 2010 specialiste bij Care for Women. Nicole (1969) is getrouwd en moeder van drie kinderen.

Nicole is al ruim 25 jaar verpleegkundige. Nicole adviseert en begeleidt in haar praktijken, te Zwolle, vrouwen van alle leeftijden bij klachten die kunnen ontstaan door hormonale disbalans. Naast ervaring in het ziekenhuis, thuiszorg (buitenland) en de IND heeft Nicole jarenlang ervaring als verpleegkundige in de gevangenis. Daarnaast is Nicole geregistreerd (NVVS) seksuologisch hulpverlener.

Nicole is zeer deskundig en heeft een groot netwerk van zorgverleners met wie ze regelmatig overleg heeft om kennis en ervaring uit te wisselen. Hierdoor blijft haar kennis op niveau.

Nicole is moeder van 3 kinderen, ze heeft een passie voor gezond en lekker koken en ze houdt ervan om buiten te zijn, zowel om te sporten als om te ontspannen.

Particulieren:

Nicole handelt vanuit haar mensenkennis, haar ervaringen en de kennis die ze opdeed in de gezondheidszorg. Afgelopen jaren heeft Nicole verschillende cursussen en opleidingen gevolgd. Enkele jaren geleden heeft ze met goed gevolg de post HBO opleiding seksuologie afgerond, daarna is ze opgenomen in het register van de NVVS (Nederlandse vereniging voor seksuologie)

,,Ik wil het verschil kunnen maken door vooral inzicht te verschaffen rondom hormonen, opvliegers, menstruatieproblemen, vragen en/of klachten met betrekking tot de seksuele gezondheid, hart- en vaatziekte en osteoporose voor alle vrouwen die naar mijn praktijk komen. Door het bieden van kennis en inzicht zal een vrouw beter in staat zijn de mogelijkheden tot zorgaanbod en /of leefstijlaanpassingen te beoordelen en aan te wenden, hierdoor vergroot ze de invloed die ze op haar eigen leven en welzijn kan uitoefenen en ik kan daarbij helpen.”

Bedrijven:

Naast het particulier aanbod, bieden wij ook mogelijkheden voor bedrijven in het kader van duurzame inzetbaarheid van personeel. Zowel voor vrouwen als voor mannen. Her- en erkenning van potentiële uitval risico’s van het personeel speelt een belangrijke rol bij het reduceren van ziekteverzuim.  Zo bieden wij in company  onder andere health checks, workshop  en consulten aan. Voor meer informatie verwijs ik u naar de pagina bedrijven.

Praktijkadressen

Praktijk Nicole Elshof
Grenslaan 26
8017 BH Zwolle
038-3376443
N.Elshof@careforwomen.nl

G & W gezondheidwinkel
Vispoortenplas 2
8011 SW Zwolle
038-3376443
N.Elshof@careforwomen.nl

Vrouwenzorg centrum Bakerraad

Tesselschadestraat 51 a

Ingang: Betje Wolfstraat

038 3376443